Beers

#18 Morkjer rev2

Traditionel Schwarzbier efter egen opskrift. Hallertau Tradition og Tettnanger humle. Sydtysk lager gær.

Tilsat chokolade spelt for ekstra fylde i smagen.

Morkjer – Mørk

#17 Staggra rev3

Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.

Staggra – Vakle, gå usikkert

#16 Blæjer

Traditionel Kölsch. Pale ale fra Köln.

Blæjer - Bleg

#15 noname

#14 Staggra rev2

Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.

Dobbelt mængde vand, så væsentlig svagere alkohol styrke.

Staggra – Vakle, gå usikkert

#13 Sjymma rev3

Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle. Sydtysk lager gær.

Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.

Gromma – Mørkne (i vejret)

#12 Gnorra

Brown ale i 3 styrke varianter. Omnicolor chili af egen avl.

Gnorra – Knurre

#11 Staggra

Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.

Staggra – Vakle, gå usikkert

#10 Tvilna rev3

IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær.

Tvilna - Tylle i sig

#9 Tvilna rev2

IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær.

Tvilna - Tylle i sig

#8 Hyvens Kanel

Nyt cider forsøg. 20 liter upasteuriseret æblemost og lidt sukker. Tilsat 3 kanel stænger.

Hyvens – Gevaldigt

#7 Sjymma rev2

Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle. Sydtysk lager gær.

Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.

Gromma – Mørkne (i vejret)

#6 Fordundrad

Stærk lager inspireret af byo.com.– Tysk humle og mexicansk lager gær.

Fordundrad - Tømmermænd

#5 Morkjer

Traditionel Schwarzbier efter egen opskrift. Hallertau Tradition og Tettnanger humle. Sydtysk lager gær.

Morkjer – Mørk

DM haandbryg 2014 - 33 point.

#4 Hyvens

Første cider forsøg. 20 liter upasteuriseret æblemost og lidt sukker.

Hyvens – Gevaldigt

#3 Gromma

Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle og mæsket efter dekoktation metode for at give ekstra malt smag. Sydtysk lager gær.

Gromma – Mørkne (i vejret)

#3 Sjymma

Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle og mæsket efter dekoktation metode for at give ekstra malt smag. Sydtysk lager gær.

Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.

Gromma – Mørkne (i vejret)

#2 Tvilna

IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær. Tørhumlet til slut for ekstra bitterhed.

Tvilna - Tylle i sig

#1 Klener

Første bryg efter færdigt IPA kit. Mild IPA med en lille smule krydderi.

Klener - Spinkel

Home brewing journey