#18 Morkjer rev2
Traditionel Schwarzbier efter egen opskrift. Hallertau Tradition og Tettnanger humle. Sydtysk lager gær.
Tilsat chokolade spelt for ekstra fylde i smagen.
Morkjer – Mørk
#17 Staggra rev3
Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.
Staggra – Vakle, gå usikkert
#16 Blæjer
Traditionel Kölsch. Pale ale fra Köln.
Blæjer - Bleg
#15 noname
#14 Staggra rev2
Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.
Dobbelt mængde vand, så væsentlig svagere alkohol styrke.
Staggra – Vakle, gå usikkert
#13 Sjymma rev3
Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle. Sydtysk lager gær.
Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.
Gromma – Mørkne (i vejret)
#12 Gnorra
Brown ale i 3 styrke varianter. Omnicolor chili af egen avl.
Gnorra – Knurre
#11 Staggra
Egen opskrift på stærk Belgisk ale. Tilsat dadel sirup.
Staggra – Vakle, gå usikkert
#10 Tvilna rev3
IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær.
Tvilna - Tylle i sig
#9 Tvilna rev2
IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær.
Tvilna - Tylle i sig
#8 Hyvens Kanel
Nyt cider forsøg. 20 liter upasteuriseret æblemost og lidt sukker. Tilsat 3 kanel stænger.
Hyvens – Gevaldigt
#7 Sjymma rev2
Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle. Sydtysk lager gær.
Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.
Gromma – Mørkne (i vejret)
#6 Fordundrad
Stærk lager inspireret af byo.com.– Tysk humle og mexicansk lager gær.
Fordundrad - Tømmermænd
#5 Morkjer
Traditionel Schwarzbier efter egen opskrift. Hallertau Tradition og Tettnanger humle. Sydtysk lager gær.
Morkjer – Mørk
DM haandbryg 2014 - 33 point.
#4 Hyvens
Første cider forsøg. 20 liter upasteuriseret æblemost og lidt sukker.
Hyvens – Gevaldigt
#3 Gromma
Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle og mæsket efter dekoktation metode for at give ekstra malt smag. Sydtysk lager gær.
Gromma – Mørkne (i vejret)
#3 Sjymma
Traditionel bock inspireret af opskrift på byo.com. Hallertau Tradition humle og mæsket efter dekoktation metode for at give ekstra malt smag. Sydtysk lager gær.
Tilsat ingefær, appelsinskal og kanel.
Gromma – Mørkne (i vejret)
#2 Tvilna
IPA efter egen opskrift med masser af Centennial humle. Cara red malt for at give et rødligt skær. Tørhumlet til slut for ekstra bitterhed.
Tvilna - Tylle i sig
#1 Klener
Første bryg efter færdigt IPA kit. Mild IPA med en lille smule krydderi.
Klener - Spinkel